Heta Scan-Line 7D houtkachel met Speksteentop en draaibaar voetstuk showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.595,00, nu voor
1.790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-line 7D
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Heta Scan-Line 7D is een vrijstaande houthaard op een stijlvol draaibaar voetstuk. De Heta is voorzien van een dikke spekstenen bovenplaat voor een bijzonder accent. Het moderne uiterlijk maakt de houtkachel uiterst interessant. De kachel is voorzien van een design handgreep, waarbij het handvat niet warm wordt. Uiterst innovatief! Het draaibare voetstuk zorgt ervoor dat u vanuit verschillende hoeken zicht hebt op het vuurspel. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de onderste hendel naar u toe te halen en de haard bij te draaien. De afmetingen van de haard zijn ca. HxBxD 1076x462x415mm, de diametervan het rookgasafvoer kanaal is 150mm. De haard beschikt over een boven- en achteraansluiting. Het vermogen is 2 tot 6 kilowatt, waarbij de nominale waarde 4 kW is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.315.100.014 dus OP=OP. De meerprijs voor de draaibare voet (300 euro) en de spekstenen bovenplaat (300 euro) is al in de aanbiedingsprijs verwerkt. Deze kachel heeft nog niet gebrand en is dus nog nieuw maar wel uit verpakking. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7D en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

MaattekeningUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier