Heta Scan-Line 7C hanghaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 1.895,00, nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 7C
Soort haard: Hanghaard
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Het showroommodel van de Heta Scan-Line 7C hanghaard is nu uit de opruiming verkrijgbaar. Het betreft een ongebruikt exemplaar. De haard is van compact formaat maar levert desondanks toch een boel warmte! Tot 6 kW kan er worden geproduceert met een nominaal vermogen van 4 kW. De afmetignen van de 7C zijn 710x462x440mm (hxbxd) en de haard beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achter aansluiting zit op 525mm vanaf de vloer en het hart van de bovenaansluiting op 220mm vanaf de achterzijde van de kachel. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.315.100.007 dus wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7C en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier