Heta Scan-Line 7B houtkachel met speksteentop showroommodel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 1773 op 10-07-2020 )

Opruiming op=op!

van 2.195,00, nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 7B
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Heta Scan-Line 7B houtkachel met speksteentop is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit de opruiming. Het gaat om een ongebruikt showroommodel. De Scan-Line 7B is een compacte houtkachel met ovalen vormgeving. De dubbelwandige constructie zorgt voor nominaal 4 kW aan convectiewarmte. Het rendement van >83% zorgt dat er nog maar weinig warmte verloren gaat. De Scan-Line 7B heeft een tijdloos concept en past hiermee vrijwel in ieder type interieur. De kachel heeft afmetingen van 880x454x407mm (hxbxd) en beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 697mm vanaf de vloer gemeten. Het hart van de bovenaansluiting zit op 195mm vanaf de achterzijde van de kachel. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.315.200.003. Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7B en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier