Heta Scan-Line 7A houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 1.790,00, nu voor
1.250,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-line 7a
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Heta Scan-Line 7A is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot boven de 80%. Deze houtkachel is met zijn vermogen van 6 kW geschikt voor de gemiddelde woonkamer van ca. 30m2. Heta investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Heta Scan-Line 7A zeker een haard van deze tijd. De Heta Scan-Line 7A heeft een achteraansluiting, dus het rookkanaal valt niet erg op. De Heta Scan-Line 7A heeft de volgende afmetingen: 88 x 40,4 x 39,4. Omdat deze houtkachel niet diep is (39.4 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.Deze aanbieding geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.315.100.001 dus OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7A en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier