Heta Scan-Line 7A grijs houtkachel showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Heta
  Model: Scan-line 7a
  Soort haard: Vrijstaand
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

De Heta Scan-Line 7A houtkachel is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit de opruiming. Het betreft een ongebruikt exemplaar. De Scan-Line 7 is een compacte houtkachel met rechthoekige vorm. De tijdloze uitstraling pas in ieder interieur. Het nominale vermogen is tot 6 kW met een nominale waarde van 4 kW. De Heta Scan-Line 7A beschikt over een achteraansluiting voor eht rookkanaal met diameter 150mm. De haard heeft de volgende afmetingen: 88 x 40,4 x 39,4. Deze aanbieding geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.315.200.001 dus wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Heta Scan-Line 7A is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot boven de 80%. Deze houtkachel is geschikt voor de gemiddelde woonkamer van ca. 30m2. Heta investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Heta Scan-Line 7A zeker een haard van deze tijd. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 7A en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier