Heta Scan-Line 510 houtkachel met speksteentop showroommodel

Opruiming op=op!

van 3.495,00, nu voor
2.390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: SL 510
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Het showroommodel van de Heta Scan-Line 510 houtkachel met speksteentop is nu verkrijgbaar uit de opruiming. Het betreft een ongebruikt exemplaar. De Scan-Line 510 is een vrijstaande houtkachel met een halfrond model. De brandkamer heeft een groot raamoppervlak voor een ruim vuurzicht. Onder de brandkamer bevindt zich een deur met daarachter opslagmogelijkheden. De 510 produceert van 3 tot 8 kW met een nominale waarde van 5,5kW. Het rendement van 81% zorgt dat er nog maar weinig warmte verloren gaat. De haard weegt ca. 120kg en heeft afmetingen de volgende afmetingen: 1190x504x468mm (hxbxd). De kachel heeft een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 974mm vanaf de vloer gemeten en het hart van de bovenaansluiting zit op 141mm vanaf de achterzijde van de kachel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.315.104.007 dus OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 510 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

MaattekeningUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier