Heta Scan-Line 40B speksteenkachel met bakoven showroommodel

Opruiming op=op!

van 4.995,00, nu voor
3.695,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Heta
Model: Scan-Line 40B
Soort haard: Vrijstaand,Speksteen
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze speksteenkachel Heta Scan-Line 40 met bakoven is nu voor een bodemprijs verkrijgbaar uit onze opruiming. Het betreft een ongebruikt showroommodel. De Scan-Line 40B is een massieve speksteenkachel met een hoog model en rechthoekige vorm. De haard weegt ca. 420 kg. Het karakteristieke speksteen slaat de warmte op en geeft deze over een langdurige tijd af. De haard produceert nominaal 5,5 kW aan vermogen binnen een range van 3-12 kW. De 40B heeft afmetingen van 1605x530x450mm (hxbxd) en beschikt over een boven-/achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. De harthoogte van de achteraansluiting zit op 916mm vanaf de vloer gemeten. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.315.212.008 (Orvelte, kleur grijs). Wees er snel bij en sla uw slag want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Heta Scan-Line 40B en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier