Heta Inspire 45 houtkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 1.590,00, nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Heta
Model: Inspire 45
Soort haard: Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

De Heta Inspire 45 is nu uit de opruiming verkrijgbaar. Het betreft een houtkachel die voor presentatiedoeleinden in de showroom gestookt heeft. De Inspire is een strakke houtkachel van compact formaat. Hij produceert van 2,5 tot 7 kW met een nominale waarde van 4,9 kW. De kachel weegt ca. 80kg en heeft de volgende afmetignen: 555x540x377mm (hxbxd). De Inspire 45 beschikt over een boven- en achteraansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting zit op 451mm vanaf de vloer en het hart van de bovenaansluiting op 116mm vanaf de achterzijde van de kachel. Deze aanbieding geldt alleen voor het model met referentie 1.315.226.002  dus OP=OP.

Heeft u interesse gekregen in de Heta Inspire 45 en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier