Herpol houtkachel met vonkenscherm

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer houtkachels in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Overig
  Model: Herpol<
  Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
  Brandstof: Hout
  Vermogen: 4 - 6 kW
  Soort: Stralingswarmte
  Staat: Gebruikt


Deze mooie ronde Herpol houtkachel met bovenuitgang komt graag uw woonkamer verwarmen. Heerlijke nostalgische houtkachel met robuust uiterlijk en dat voor weinig geld! De Herpol is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijs. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH.00428.QCF dus OP=OP (afmetingen zijn ca. 960 mm hoog x 560 mm doorsnede). De kleur van deze Herpol is zwart. Diameter rookgasafvoer is 150 mm en kan zowel boven als achter. Deze Herpol is al nagekeken door onze werkplaats en u kunt 'm dus zo gaan gebruiken!

 

Herpol houtkachel mooi rond is niet lelijk

Wist u dat u met een houtkachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen? Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste is hout als brandstof goedkoper dan gas. Ten tweede geeft een houtkachel lokale warmte, dat betekent daar waar u meestal zit. U hoeft dan in het voor- en najaar op kille avonden alleen de kachel maar even aan te doen en niet de hele centrale verwarming op te starten. Dat scheelt enorm in uw verbruik. Daarnaast wordt u natuurlijk altijd meerdere keren warm van een houtkachel, lekker gezond in de buitenlucht hout sprokkelen, kappen, kloven en zagen. Niet iedereen is hier fan van, maar eerlijk is eerlijk u wordt er wel warm van! Laat u vooral informeren door onze verkoopmedewerkers over de besparingen van een houtkachel.

Wilt u de Herpol in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk. Maakt u wel even van tevoren een afspraak om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks! Bovendien moeten we er voor zorgen dat de kachel op tijd voor u in de juiste showroom terecht komt. Mocht de haard niet zijn wat u er van had verwacht, dan is er sowieso wel een andere kachel of haard die bij u en uw woning past. In onze showrooms kunt u uw hart ophalen, met honderden haarden, kachels en schouwen van alle soorten en maten is er altijd een goede match te maken.

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen na het ophalen niet meer geretourneerd worden.

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier