Helex Trofeo gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Helex
Model: Trofeo
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze klassieke Trofeo gashaard is een inzethaard van Helex & Faber. Deze haard is nu voordelig bij ons in de opruiming. De Trofeo  gashaard heeft een panorama ruit voor veel zicht op het vuur ook aan de zijkanten. Deze inzethaard op gas werkt met een open systeem. Een inzethaard kan je normaliter vrij eenvoudig in een bestaande open haard opening plaatsen en aansluiten op de schoorsteen. De afmetingen zijn ongeveer 500x670x530 mm (hxbxd). De diameter van de rookgasafvoer is 90 mm. De kleur is antraciet (937). Deze gashaard is al door onze werkplaats nagekeken en gecontroleerd dus is al klaar voor een tweede leven. De haard is inclusief thermostaat, thermokoppel en TTB. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer TH.01735.QCF dus OP=OP. 

TH.01735.GO-Helex-Faber-Gasinzet-Gasopen-Ultra-Trofeo-8kw-FOto1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier