Helex Lumeo S gashaard showroommodel

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1151 op 15-08-2019 )

Op=Op, nu met 600,00 zomer kassakorting

van 3.813,00, nu voor
1.690,00 1.090,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Helex
Model: Lumeo S
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De Helex Lumeo S van de Art-Fire serie is nu bij ons in de opruiming. We moeten plaats maken voor nieuwe modellen vandaar dat deze gashaarden in de opruiming gaan. De zijkanten van de Lumeo bestaan uit zwart gespoten panelen die voor extra contrast met het RVS zorgen. De rvs mantel staat los van de grond en hierdoor ontstaat er een zwevend effect. We hebben nog 1 nieuwe Lumeo S Helex gashaard in onze showroom staan. Deze gashaard heeft nog niet gebrand en is voorzien van een houtstammenset en afstandsbediening. De afmetingen van de Lumeo S zijn 1170 x 690 x 405 mm (hxbxd) en de rookgasafvoer 100/150 mm. Het vermogen ligt rond de 6 kiloWatt. Deze vrijstaande gaskachel zal u zeker veel plezier bezorgen en vele warme, gezellig uurtjes bij de kachel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.285.019.500 dus OP=OP. 
Handleiding van de Helex Lumeo S en L kunt u hier bekijken.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier