We mogen weer open! Klik hier, maak een afspraak en kom langs in een van onze vestigingen

Helex inzethaard op gas

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Mooie, inzethaard gashaard van Helex nu voor een bodemprijs bij ons in de opruiming. Deze gashaard heeft een panorama ruit voor veel zicht op het vuur ook aan de zijkanten. Deze inzethaard op gas werkt met een open systeem. De afmetingen zijn ongeveer 500x670x520 mm (hxbxd). De diameter van de rookgasafvoer is 100 mm. De kleur van deze Helex gashaard is antraciet (937). Deze gashaard is al door onze werkplaats nagekeken en gecontroleerd dus is al klaar voor een tweede leven. De haard is inclusief thermostaat, thermokoppel en TTB. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer THG.00257.QCF dus OP=OP. 

THG.00257-Helex-Inzet-Taps-Zwart-GO-Foto2

 

Specificaties

Merk: Helex
Model: inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Helex inzethaard op gas

Einddatum 15-04-2021 16:41:04


Welkom op de veiling van: 'Helex inzethaard op gas'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 250,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Haardenhuys Gelderland, Beekstraat 23, 8162 HA EPE

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden