Helex I-frame 73 68 gashaard showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.428,00, nu voor
1.790,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Helex
Model: I-frame 73 68
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Nu bij ons in de opruiming: het showroommodel van de Helex I-Frame 73 68 gas-inbouwhaard. Deze gashaard is nu voor een scherpe prijs bij ons in de aanbieding! De I-frame 73 68 is een frontmodel inbouwhaard met veel zicht op het vuur en wordt geleverd inclusief houtset, afstandsbediening en lamellen achterwand (ter waarde van 200 euro). Deze I-Frame is nog nieuw en heeft niet gebrand. Hij staat momenteel in onze showroom te Epe onaangesloten ingebouwd. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie SHR.00240 dus wees er snel bij want OP=OP. Deze is op dit moment ingebouwd in ons Haardenhuys Gelderland te Epe.

De Helex I-Frame 73-68 (SHR.00240) met schouw Havé 102 Roza Zari (SHR.05261)

Gezamenlijke combideal van €5658,-  voor €4650,-

 

Helex I-Frame 73 68 voor meer woonplezier

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel. Voor een sfeervolle impressie, hebben we hieronder een video voor u geplaatst (dit is van een hoek model, panorama is aan beide kanten open). De maatvoering van de Helex I-Frame 73 68 front vindt u hier.

maattekening Helex I-frame 73 68

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier