Helex I-frame 73 68 gashaard met haardplaat en steenmotief showroommodel

** DEZE HAARD IS VERKOCHT **

Maar niet getreurd er zijn nog meer gesloten gashaarden in onze OPRUIMING!


  Deze haarden zijn nog wel te koop  Specificaties

  Merk: Helex
  Model: I-frame 73 68
  Soort haard: Inbouw/inzet
  Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
  Vermogen: 6 - 8 kW
  Soort: Convectie
  Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Helex I-Frame 73 68 gas-inbouwhaard is nu voor een leuke prijs uit de opruiming verkrijgbaar. De gashaard beschikt over een haardplaat en interieur van steenmotief. De haard wordt zo ingebouwd dat u een strakke wand met alleen kader en glas overhoud. De haard kan natuurlijk ook samen met een schouw worden geplaatst, zoals op de foto. De I-frame 73 68 is een frontmodel inbouwhaard met veel zicht op het vuur en wordt geleverd inclusief houtset, haardplaat, afstandsbediening en steenmotief achterwand. De I-Frame produceert zo'n 7 tot 8 kiloWatt aan convectiewarmte. De afmetingen van de haard zijn ca. 905x962x360mm (hxbxd) en de haard beschikt over een bovenaansluiting van het concentrische rookkanaal met een diameter van 100/150. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.00234 dus OP=OP. 

Maattekening

Een gezamenlijke afname van haard met schouw is ook mogelijk. In dit geval kunnen we een mooie combinatieprijs voor u maken. 

 

 

Helex I-Frame 73 68 voor meer woonplezier

Voor een sfeervolle impressie, hebben we hieronder een video voor u geplaatst (dit is van een hoek model, hier gaat het om een frontmodel).

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier