Helex I-frame 73 68 gashaard met haardplaat en steenmotief showroommodel

Opruiming op=op!

van 3.300,00, nu voor
2.395,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Helex
Model: I-frame 73 68
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Helex I-Frame 73 68 gas-inbouwhaard is nu voor een leuke prijs uit de opruiming verkrijgbaar. De gashaard beschikt over een haardplaat en interieur van steenmotief. De haard wordt zo ingebouwd dat u een strakke wand met alleen kader en glas overhoud. De haard kan natuurlijk ook samen met een schouw worden geplaatst, zoals op de foto. De I-frame 73 68 is een frontmodel inbouwhaard met veel zicht op het vuur en wordt geleverd inclusief houtset, haardplaat, afstandsbediening en steenmotief achterwand. De I-Frame produceert zo'n 7 tot 8 kiloWatt aan convectiewarmte. De afmetingen van de haard zijn ca. 905x962x360mm (hxbxd) en de haard beschikt over een bovenaansluiting van het concentrische rookkanaal met een diameter van 100/150. De aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.00234 dus OP=OP. 

Maattekening

Een gezamenlijke afname van haard met schouw is ook mogelijk. In dit geval kunnen we een mooie combinatieprijs voor u maken. 

 

 

Helex I-Frame 73 68 voor meer woonplezier

Voor een sfeervolle impressie, hebben we hieronder een video voor u geplaatst (dit is van een hoek model, hier gaat het om een frontmodel).

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier