Helex I-Frame 38-63 inbouw gashaard hoek rechts showroommodel

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 3721 op 25-02-2023 )

Opruiming op=op!

van 3.865,00, nu voor
2.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Helex
Model: I-frame 38 63 hoek rechts
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Wegens showroomaanpassingen van onze showroom in Epe is het showroommodel van de Helex I-Frame 38 63 inbouwhaard hoek rechts nu in de opruiming (Inmiddels wordt deze uitvoering verkocht onder de naam Trimline Fires Trimline 38 hoek). Deze inbouwhaard van Helex geeft veel zicht op het vuur. Het is een combinatie van aangename warmte, een fraai vlammenspel en een frameless uiterlijk. De I-frame 38 63 inbouwhaard met hoek rechts is voorzien van een houtset en afstandsbediening. De haard is uitgevoerd met een dubbele brander die u onafhankelijk van elkaar kunt laten branden. Hierdoor is de warmte opbrengst en het gasverbruik met maximaal 60% te reduceren. Een gesloten gashaard met de sensatie van een open vuur, maar met het rendement van een gesloten haard! De inbouwmaten van de I-Frame 38 63 zijn ongeveer 106,5 x 44,5 x 40,4 cm (hxbxd) en het vermogen ligt tussen de 3 en 5 kW. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het showroommodel met referentie 1.285.031.015 dus OP=OP.

Mocht u interesse hebben in deze mooie gashaard, dan adviseren we om voorafgaand aan een eventuele bezichtiging contact op te nemen, zodat we voor u na kunnen gaan of de haard nog beschikbaar is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks.

 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier