Helex Hotbox

Op=Op, nu met 200,00 zomer kassakorting

nu voor
1.090,00 890,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Helex
Model: Hotbox
Soort haard: Vrijstaand,Gevelkachel,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Hotbox van Helex is een strakke  gashaard met een gesloten systeem waarmee u met gemak een ruime woonkamer kunt verwarmen. Wees er snel bij want ook voor deze opruiming geldt OP=OP.
De Helex Hotbox is te bekijken op afspraak en is voorzien van een brander met sfeervol houtblokkenvuur (zie foto). Deze gashaard heeft het interne serienummer: TH.01031.GO.QCF.JE. Deze haard is reeds nagekeken en voorzien van een nieuw gasblok en wordt geleverd inclusief muurdoorvoer. De Hotbox kan net zoals een gevelkachel met een directe geveldoorvoer rechtstreeks naar achteren aangesloten worden.

 Gaskachel-helex-hotbox

Hotbox, veel gebruiksgemak voor een spectaculaire prijs.

De vrijstaande Hotbox is een uitlopend model en daarom bieden wij u deze haard zeer scherp aan. De hotbox is voorzien van een thermostaat waardoor u enkele de gewenste temperatuur maar hoeft te selecteren en vervolgens kunt genieten.

Hotbox-gaskachel

Komt u van ver? Wij verzekeren u dat een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard is. Nergens anders heeft u zoveel keuze en is het aanbod zo divers. Bovendien bieden wij altijd de laagste prijsgarantie op onze kachels, haarden en schouwen. U hoeft bij ons niet van een foto of plaatje te kopen, wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat u uw droomkachel ook in het echt kunt bekijken. Met duizenden kachels voorradig is levering en installatie bovendien snel geregeld.  Kortom, oerdegelijke service voor internetprijzen

Als u dan toch in ons mooie monumentendorp Orvelte bent, kunt u ook een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden die Orvelte te bieden heeft. Voor klanten van ’t Stokertje is een bezoekje aan onze eigen, gezellige AmbachtenTuin gratis.

Hier kunt u tijdens het toeristenseizoen in de weekenden live demonstraties bijwonen in onze eeuwenoude smederij, houtzagerij en klompenmakerij. Zo combineert u het nuttige met het aangename! 

We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de kachelbranche. Daarom organiseren we regelmatig stookweekenden met speciale thema’s. Voor een overzicht kunt u kijken in onze activiteitenagenda. Elke dag is er minimaal één Stokertje showroom geopend, ook op zondagen. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kunt. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier