Vrijblijvende offerte
Helex Hi-Fire Estillo gashaard

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze prachtige gashaard van Helex, de Hi-Fire Estillo, heeft een moderne uitstraling. De Helex Estillo is een vrijstaande gaskachel met een gesloten systeem en aantrekkelijke vormgeving. Deze sfeervolle gashaard van Helex moet plaats maken voor nieuwere modellen dus vandaar dat de LAATSTE SHOWROOMMODELLEN op onze opruiming staan. Dit showroommodel is nog zo goed als nieuw en staat in onze showroom in Reutum met referentie 1.285.016.005+1.285.016.504. De Estillo is voorzien van neutrale zijpanelen. Bij deze showroom bent u dus van harte welkom om de prachtige gashaard te komen bekijken. Wees er snel bij want OP=OP. De Estillo wordt geleverd inclusief houtstammenset en afstandsbediening en levert ca. 4 kiloWatt aan vermogen. De afmetingen zijn 905 x 680 x 395 mm (hxbxd). Diameter rookgasafvoer 100/150 en bevindt zich aan de achterzijde op 80cm vanaf de vloer.

Helex gashaard Estillo voor sfeer en warmte

Er worden tegenwoordig steeds hogere eisen aan een woning gesteld. En dus ook aan de haard of kachel die als bron van sfeer en warmte dient. De Hi-Fire serie van Helex speelt hier goed op in met een serie gashaarden die vernieuwend is op het gebied van vormgeving en vuur. Bij de Hi-Fire Estillo is het vuur letterlijk hoger en dus beter zichtbaar. Vuur is tenslotte het mooiste als je er veel van kunt bewonderen. 

Bovendien zijn het gaskachels met een gesloten systemen en functioneren ze met een concentrisch kanaal. Ze kunnen dan ook zeer goed in de mechanisch geventileerde (nieuw)bouwwoning geplaatst worden. We hebben naast de Estillo ook nog andere Hi-Fire haarden in de opruiming, zoals bijvoorbeeld de Sueno van Helex. 

Vermogen en installatie van Helex gashaard

De Estillo van Helex levert ongeveer 4 kiloWatt nominaal vermogen. Natuurlijk kunt u deze Helex gashaard ook door ons laten installeren, voor een uitgebreid overzicht van onze diensten, kunt u kijken op onze dienstenpagina. Wij helpen u graag verder. 

Specificaties

Merk: Helex
Model: Hi-Fire Estillo
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Helex Hi-Fire Estillo gashaard

Normale prijs 3.070,00

Einddatum 21-05-2022 13:59:11


Welkom op de veiling van: 'Helex Hi-Fire Estillo gashaard'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 1.100,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden