Helex Hi-Fire Estillo gashaard met RVS panelen

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 921 op 05-11-2018 )

Op=Op, nu met 600,00 herfst kassakorting

van 3.070,00, nu voor
1.790,00 1.190,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Helex
Model: Hi-Fire Estillo
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

** RESERVERING RVO VOOR SHR. 05407 REF SNOWISE DEURNINGEN ivm kijk**
Deze prachtige gashaard van Helex, de Hi-Fire Estillo, heeft moderne RVS zijpanelen voor een moderne uitstraling. De Helex Estillo is een vrijstaande gaskachel met een gesloten systeem en aantrekkelijke vormgeving. Deze sfeervolle gashaard van Helex moet plaats maken voor nieuwere modellen dus vandaar dat de LAATSTE SHOWROOMMODELLEN op onze opruiming staan. Deze showroommodellen zijn nog nieuw en hebben nog niet gebrand en staan in onze showrooms  in Reutum (1285016005+1285016504) (SHR.05407) en (SHR.05403). De SHR.05407 is voorzien van RVS zijpanelen. De Estilo in Reutum is voorzien van bruine panelen. Bij deze showroom bent u dus van harte welkom om de prachtige gashaard te komen bekijken. Wees er snel bij want OP=OP. De Estillo wordt geleverd inclusief houtstammenset en afstandsbediening en levert ca. 4 kiloWatt aan vermogen. De afmetingen zijn 901 x 611 x 385 mm (hxbxd). Diameter rookgasafvoer 100/150.

helex-hifire-estilo

Helex gashaard Estillo voor sfeer en warmte

Er worden tegenwoordig steeds hogere eisen aan een woning gesteld. En dus ook aan de haard of kachel die als bron van sfeer en warmte dient. De Hi-Fire serie van Helex speelt hier goed op in met een serie gashaarden die vernieuwend is op het gebied van vormgeving en vuur. Bij de Hi-Fire Estillo is het vuur letterlijk hoger en dus beter zichtbaar. Vuur is tenslotte het mooiste als je er veel van kunt bewonderen. 

Bovendien zijn het gaskachels met een gesloten systemen en functioneren ze met een concentrisch kanaal. Ze kunnen dan ook zeer goed in de mechanisch geventileerde (nieuw)bouwwoning geplaatst worden. We hebben naast de Estillo ook nog andere Hi-Fire haarden in de opruiming, zoals bijvoorbeeld de Sueno van Helex. 

Vermogen en installatie van Helex gashaard

De Estillo van Helex levert ongeveer 4 kiloWatt nominaal vermogen. Natuurlijk kunt u deze Helex gashaard ook door ons laten installeren, voor een uitgebreid overzicht van onze diensten, kunt u kijken op onze dienstenpagina. Wij helpen u graag verder. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier