Vrijblijvende offerte

Have Kean Rondel houtkachel

Opruiming op=op!

van 3.560,00, nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Have
Model: Kean Rondel
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Have Kean Rondel is een houtkachel met een heel bijzonder design. Voor de liefhebber nu bij ons in de opruiming voor een absolute bodemprijs. De Kean Rondel heeft twee verschillende kleuren wat een bijzonder effect geeft. De kleuren zijn antraciet en een lichtere kleur grijs. De afmetingen van de Rondel houtkachel zijn (HxBxD) 130 x 60 x 51 cm. Het is een houtkachel van formaat, dus echt een blikvanger in uw woonkamer, ook als de kachel niet brandt. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste model van Haardenhuys Gelderland in Epe (SHR.01126) dus OP=OP. De Have Kean Rondel heeft een aantal keren gebrand voor demonstratiedoeleinden, dus het is een kachel met ervaring. 

Have houtkachel nu voor 1690 euro

Deze kachel heeft u zo weer terugverdiend door te besparen op uw stookkosten. Het stoken met hout is milieuneutraal dus het spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee, want het stoken met hout is goedkoper dan een centrale verwarming. Bovendien wordt u met een houtkachel meerdere keren warm! Want het kost wel wat moeite om de houtvoorraad op peil te houden. Daar krijgt u dan ook een hoop gezelligheid voor terug.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier