Have Black Stealth gashaard

Opruiming op=op!

van 2.795,00, nu voor
2.299,00


Op voorraad in ons magazijn
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Have
Model: Black Stealth
Soort haard: Hanghaard
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw in verpakking

De Havé Black Stealth is een prachtige hanghaard en gashaard met een gesloten systeem. De Stealth is ontwikkeld door Wanders en is een echte blikvanger in uw woonkamer. De bijzondere vormgeving geeft volop de ruimte aan het vlammenspel. De Stealth levert 5,3 kiloWatt aan vermogen en is een echte sfeermaker met aangename warmte. De afmetingen van de Stealth zijn 557x512x395mm (HxBxD). De Stealth kan met een concentrisch rookkanaal afgevoerd worden. De aansluiting is 100/150mm en zit bovenop. Neem bij interesse vooral even contact op zodat we voor u na kunnen gaan indien de Black Stealth nog beschikbaar is. De aanbieding is namelijk eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.270.002.001 dus wees er snel bij want OP=OP.

De Have Stealth hanghaard

De Stealth werkt met een gesloten systeem, dus heel veilig en gemakkelijk te installeren. U heeft geen schoorsteen nodig, maar een eenvoudig geveldoorvoer volstaat. De afmetingen van de Stealth zijn (B×D×H) 80,8 x 39,7 x 58,7 cm. Diameter van de rookgasafvoer is 100/150 mm. We willen onze showrooms graag weer voorzien van een ander model hanghaard, daarom zijn we rigoreus aan het opruimen. Dus profiteer nu snel van onze opruimingsactie. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showrooms! Meer informatie over ons adres en openingstijden vindt u op onze contactpagina. De voorwaarden van onze opruimingsactie kunt u hier bekijken. Informeer voor de zekerheid van tevoren of deze kachel nog in de showroom staat want OP=OP en de website wordt niet altijd dagelijks bijgewerkt. 

Nog meer keus!

Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Stealth, maar dan net even anders? Of wilt u een andere gaskachel van Wanders of Have? Neem vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Besparing en investering

Wist u dat u met een gaskachel behoorlijk op uw stookkosten kunt besparen in het voor- en naseizoen? Vaak zijn alleen de avonden dan een beetje kil en heeft u plaatselijk behoefte aan wat extra warmte. Dan is het niet nodig om het hele centrale verwarmingssysteem op te starten, maar kunt u volstaan door de gaskachel aan te zetten. Dit is een stuk voordeliger en veel gezelliger op de koop toe!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier