Hase Modena houtkachel

Opruiming op=op!

nu voor
1.890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Hase
Model: Modena
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Hase Modena houtkachel met een mooie ranke vormgeving nu bij ons in de opruiming en direct leverbaar! De kachel is al nagekeken door onze afdeling werkplaats dus kan direct meegenomen worden. Deze Hase Modena houtkachel ziet er nog keurig uit en is klaar voor een tweede leven. De kachels van Hase staan bekend om een hoge kwaliteit en een mooi design. De Hase Modena houtkachel heeft een vermogen van ca. 6 kiloWatt. De kachel heeft een bovenuitgang met een diameter van 15 cm. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 124 cm hoog, 46 cm. breed en 47 cm. diep. Door de mooie grote glazen ruit heeft u volop zicht op het vlammenspel in de kachel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.01145.QCF dus OP=OP.

Een houtkachel van Hase vindt u niet snel in de aanbieding. Dankzij onze opruiming kunt u nu ook over deze prachtige haard beschikken.  Bent u op zoek naar een soortgelijke kachel als de Hase Modena, maar dan net even anders? Neem dan vooral eens een kijkje in onze haardencatalogus. U zult versteld staan van ons aanbod. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Kom dan langs in één van onze showrooms voor gedegen advies en hulp bij de juist keuze. 

Investering terugverdienen

Met een houtkachel kunt u behoorlijk besparen op uw stookkosten en uw investering snel weer terugverdienen. Bovendien spaart u ook de voorraad fossiele brandstoffen op aarde, want het stoken met hout valt onder hernieuwbare, duurzame energie. De voorraad fossiele brandstoffen is niet onuitputtelijk en de brandstof prijzen stijgen nog steeds. Het is dus een erg prettig idee om onafhankelijk te zijn van de grillen en prijspolitiek van energieleveranciers. Tot slot bent u ook nog milieuneutraal bezig want bij het stoken met hout komt evenveel CO2 vrij als bij het reguliere verrottingsproces van hout in een bos. En dat alllemaal met als resultaat een heerlijke, gezellige warmtebron. Een echte WIN-WIN situatie.

  Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier