Hase Lisboa houtkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 3.895,00, nu voor
1.990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Hase
Model: Lisboa
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Met de Hase Lisboa voegt u niet alleen warmte maar ook design en sfeer toe aan uw woning. De Hase Lisboa heeft een vermogen van ca. 3 tot 7 kiloWatt en kan daarmee met gemak een gemiddelde woonkamer verwarmen. De Lisboa is voorzien van een op maat gemaakte mantel in de kleur zwart (0101). De afmetingen van de Lisboa zijn 1380 mm x 490 mm x 520 mm (hxbxd) en er bevindt zich een aansluiting van het rookgaskanaal met diameter 150mm aan de bovenzijde. Wilt u de Lisboa in het echt zien? Dat kan! Deze houtkachel is te bekijken bij Kachelparadijs Orvelte. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het laatste showroommodel met referentie DEM.01016.QCF. dus wees er snel bij want OP=OP.

Orvelte, een prachtdorp middenin Drenthe

Als u dan toch in ons mooie monumentendorp Orvelte bent, kunt u ook een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden die Orvelte te bieden heeft. Voor klanten van ’t Stokertje is een bezoekje aan onze eigen, gezellige AmbachtenTuin gratis. Hier kunt u tijdens het toeristenseizoen in de weekenden live demonstraties bijwonen in onze eeuwenoude smederij, houtzagerij en klompenmakerij. Zo combineert u het nuttige met het aangename! 

We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de kachelbranche. Daarom organiseren we regelmatig stookweekenden met speciale thema’s. Voor een overzicht kunt u kijken in onze activiteitenagenda. Elke dag is er minimaal één Stokertje showroom geopend, ook op zondagen. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kunt. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier