Hase Corso

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

van 3.560,00, nu voor
1.775,00 1.475,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Hase
Model: Corso
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

De houtkachel Hase Corso is nu bij ons in de opruiming! We moeten onze showrooms continue up-to-date houden dus vandaar dat we een aantal houtkachels uit willen verkopen. Deze houtkachel van Hase is uitgevoerd met keramiek in de tint blauw. De Hase Corso is, zoals u van Hase gewend bent, mooi afgewerkt en van een uitzonderlijk degelijke kwaliteit. De kachels van Hase zijn van Duitse makelij en hebben een hoog rendement. De ruiten van de Hase Corso houtkachel blijven mooi schoon dankzij het airwash systeem in de kachel. Het vermogen van de Corso ligt tussen de 4,5 en 7 kiloWatt. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP, het gaat om het laatste showroommodel met referentie SHR.01124. Deze houtkachel van Hase heeft nog niet gebrand en is dus nog nieuw, maar niet meer in de verpakking.

Hase Corso nu voor 1775 euro

De Corso van Hase is DIN gekeurd. Dat betekent dt hij voldoet aan de strenge duitse milieu-normen voor houtkachels. Dat is natuurlijk wel een prettig idee. Als u meer wilt weten over het stoken met een houtkachel of de voor- en nadelen van een hout- of gashaard wilt bespreken, bent u van harte welkom in onze showroom. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier