Harrie Leenders Trias hanghaard

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 254 op 14-10-2019 )

Opruiming op=op!

nu voor
890,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: HL Trias
Soort haard: Hanghaard,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze bijzondere Harrie Leenders Trias hanghaard is bij ons binnengekomen als inruilkachel, nu is deze design haard in de opruiming. U kunt de haard bijvullen middels het deurtje aan de rechterkant. Vermogen ca. 5 tot 12 kilowatt. Gewicht ca. 130 kilo. Afvoer diameter 200x360 mm in een driehoek. De afmetingen van de haard zelf zijn ca. 720x740x500 mm (hxbxd). De kleur van de kachel is grijs (930). Als u de Harrie Leenders Trias in het echt wilt zien, dan kunt u het beste even van tevoren bellen of de kachel er nog is. Dan kunnen we 'm voor u klaar zetten en komt u niet voor niets! Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00829.QCF inclusief sierpijp. 

THH.00829-Harrie-Leenders-Trias-Foto1Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier