Harrie Leenders Signa Swing designhaard op gas

Op=Op, nu met 500,00 zomer kassakorting

nu voor
1.790,00 1.290,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: HL Signa Swing
Soort haard: Vrijstaand,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Harrie Leenders Signa Swing gaskachel is een prachtige designkachel. Het leuke aan de Swing is, de naam zegt het al, dat deze draaibaar is! De haard wordt bovendien geleverd inclusief Afstandsbediening voor bediengemak. Deze aantrekkelijke gashaard is gebruikt maar kan u zeker nog wel veel plezier bezorgen. De haard is al door de specialisten van de werkplaats nagekeken en wordt geleverd inclusief thermokoppel, ttb en thermostaat dus u kunt de haard zo meenemen. De haard levert ca. 8 kiloWatt nominaal vermogen. Het is een vrijstaand model en heeft een bovenaansluiting (diameter 100/200 mm). De kachel werkt met een gesloten systeem 100/200. De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 1020x680x500 (hxbxd). De kleur van de haard is antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THG.00441.QCF inclusief decoratieve houtstammenset dus OP=OP. 

signa-swing

THG.00441-Harry-Leenders-Swing-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier