Godin gaskachel 3426 groen emaille

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 575 op 09-10-2017 )

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Godin
Model: 3426 groen
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

**RESERVERING REF RUPPERINK 21-09 TM KIJK**
De Godin gaskachel klein ovaal (model 3426) is nu bij ons in de opruiming voor een super aantrekkelijke prijs. Het gaat hier om een gaskachel met een open systeem en in de uitvoering groen emaille. Haal de charme en warmte van Frankrijk in huis! De afmetingen van de kachel zijn ca. 770x600x580 (hxbxd). De uitgang is 110 mm en zit aan de achterzijde op 510 mm hoog (hart pijp). De capaciteit van de kachel is 7 kW. Meer informatie over de maten en capaciteit staat in onderstaande handleiding. We hebben ook nog diverse hout-kolenkachels van Godin in onze opruiming. Bel altijd wel even van tevoren of de kachels er nog steeds staan. Deze aanbieding geldt alleen voor het model met referentie THG.00409.QCF dus OP=OP.

Handleiding en maatvoering Godin gaskachel 3426Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier