Godin Colonial houthaard

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Godin
Model: Colonial
Soort haard: Vrijstaand,Tuinhaard,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Godin Colonial ook wel Franklin houtkachel of Regency genoemd, is een houtgestookte haard die zowel open als gesloten kan worden gestookt. Deze kachel wordt vaak gebruikt voor op het terras of in de tuin. Daar is de Godin Colonial dan ook een hele leuke kachel voor met de mooie openslaande deuren en de sierlijke uitstraling. Ook zijn er nog accessoires verkrijgbaar voor deze kachel en kunnen we zelfs glas in de deuren zetten voor u. Voor dit maatwerk betaalt u natuurlijk wel een meerprijs. De Franklin is al in 1742 door Benjamin Franklin ontworpen. Sindsdien is de kachel bekend als 'de Franklin' maar ook wel als Hergom Franklin, Godin Colonial of Stovax Regency. Er zijn meerdere fabrikanten geweest die dit model gemaakt hebben waaronder dus Hergom, Godin en Stovax. De Franklin kan ook als open haard met de deurtjes open gestookt worden, maar dan heb je wel een schoorsteen met een grote diameter nodig. Een goed rookgasafvoerkanaal is overigens altijd belangrijk! Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model op de foto met referentie THH.00492.QCF. De afmetingen zijn ca. 775 x 950 x 630 mm (hxbxd) De diameter van de rookgasaansluiting is 200 mm en zit aan de bovenkant. De kleur van de haard is zwart (0100).

Heeft u interesse gekregen in de Godin Colonial en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier