Godin Colonial haard

Opruiming op=op!

nu voor
390,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Godin
Model: Colonial
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Godin Colonial ook wel Franklin houtkachel of Regency genoemd, is een soort houtgestookte open haard. De Godin Colonial is een hele leuke kachel met mooie openslaande deuren en een sierlijke uitstraling. De Franklin is al in 1742 door Benjamin Franklin ontworpen. Sindsdien is de kachel bekend als 'de Franklin' maar ook wel als Hergom Franklin, Godin Colonial of Stovax Regency. Er zijn meerdere fabrikanten geweest die dit model gemaakt hebben waaronder dus Hergom, Godin en Stovax. De Franklin kan ook als open haard met de deurtjes open gestookt worden, maar dan heb je wel een schoorsteen met een grote diameter nodig. Denk dus wel aan een goede afvoer! Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model op de foto met referentie THH.00675.QCF (afmetingen 800 x 900 x 810 mm hxbxd) Diameter pijp 200 mm. Dit is nog een heel erg mooi exemplaar wat er nog zo goed als nieuw uit ziet, er zitten echter twee scheuren in de achterwand waardoor deze niet binnenshuis gebruikt moet worden. Voor een tuinhaard is deze kachel echter nog heel erg geschikt.

THH.00675-Godin-Colonial-dichte-deuren-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier