Globe Fire Isodora L groen houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 795,00, nu voor
550,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Globe Fire
Model: Isodora L groen
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

De Globe Fire Isodora L is een 85 kg gietijzeren houtkachel die met een vermogen tot 7 kW alle koude dagen kan verslaan. Momenteel hebben we een groen gekleurde showroommodel uit onze opruiming verkrijgbaar. Dit model heeft nog niet gebrand. De afmetingen zijn ca. 1000x380x420mm (hxbxd) en de Isodora beschikt over een bovenaansluiting voor het rookkanaal met diameter 120mm. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie 1.230.001.006. Wees er snel bij want OP=OP.

Interesse in de Isodora? Het showroommodel is te bezichtigen in ons Kachelhus Fryslan. We raden u aan eerst te bellen alvorens u langs komt. Ons assortiment aan opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier