Vrijblijvende offerte
Gelderse pot kachel met porseleinen knoppen

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze charmante gelderse potkachel met porseleinen knoppen is nu supervoordelig in de opruiming. Deze gaskachel werkt met een open systeem.  Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met onderstaande referentie dus OP=OP. Gezien de lage prijs wordt de kachel verkocht in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get' en zonder garantie.  Referentie THG.00328.ZG. Afmetingen hxbxd in cm. 86x65x180, diameter 100mm achteruitgang harthoogte 52cm. Kom snel kijken en scoor deze kachel nog voor de winter.

 

Specificaties

Merk: Overig
Model: Gelderse pot kachel met porseleinen knoppen
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Gelderse pot kachel met porseleinen knoppen

Einddatum 21-05-2022 14:00:32


Welkom op de veiling van: 'Gelderse pot kachel met porseleinen knoppen'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 175,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden