Gelderse pot gaskachel

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

nu voor
490,00 190,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: Gelderse Potkachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Bij 't Stokertje loopt u zomaar tegen een Gelderse Potkachel aan...  Dit is een gaskachel met een open systeem. We hebben deze Gelderse potkachels in alle soorten en maten, deze aanbieding is echter alleen geldig voor het modellen met referentie THG.00234.QCF (zie foto's met ttb, thermokoppel en thermostaat), TH.01919.QC bij Joure. De THG.00234.QCF heeft de volgende afmetingen (900 x 680 x 700 mm hxbxd), diameter rookgasafvoer 100 mm aan de achterzijde op 700 mm hoogte hart pijp). Een Gelderse Potkachel levert warmte (ca. 7 kiloWatt), sfeer en nostalgie in huis. Heerlijk, net zoals vroeger, met je voeten op de ronde stoof. Bij een Gelderse Potkachel heb je het zo weer warm. Bij 't Stokertje heeft u veel keuze, er zijn meerdere formaten van deze mooie gaskachel en de kleuren variëren van zwart, donker antraciet en grijs. Ook de porceleinen knopjes van de Gelderse Pot bieden variatie.

THG.00234.QCF

THG.00234.WP-Gelderse-pot-GO-Foto2

 

 

Gaskachel gelderse pot

Voor weinig geld heeft u dus al een leuke gaskachel. Bovendien wordt elke kachel door onze werkplaats nagekeken voordat deze uitgeleverd wordt. Zo heeft u atijd de Stokertje garantie dat alles goed functioneert. Zo lang de voorraad in ons magazijn strekt geldt deze aanbieding. De meeste Gelderse potkachels zijn voorzien van een thermostaat, zo hoeft u niet de hele tijd de gaskachel in de gaten te houden, maar slaat deze vanzelf af als een bepaalde temperatuur bereikt is. Een Gelderse potkachel is een gaskachel met een open systeem. Daarom is deze gaskachel vooral geschikt in woningen zonder mechanische ventilatie. Wilt u meer weten over de Gelderse potkachel of andere gaskachels van 't Stokertje? Komt u dan bij ons langs voor gratis en vrijblijvend advies

Installatie en onderhoud

Als de kachel naar uw zin is, moet deze natuurlijk ook nog op een vakkundige manier bij u thuis geïnstalleerd worden. U mag dat natuurlijk zelf regelen, maar ’t Stokertje biedt ook alle aanvullende diensten zoals bezorging, installatie, onderhoud, rookkanaalinspectie etcetera. Met ruim 22 jaar ervaring en meer dan twintig professionele installatieteams plaatsen wij wekelijks meer dan 100 haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. 

Wilt u toch liever uw kachel zelf installeren? Geen probleem, u krijgt van ons de scherpste prijs en materialen en onderdelen kunt u afhalen en ruilen bij één van onze vier DHZ loketten in Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor stooktips en adviezen om veilig te stoken kunt u terecht op onze website.

Heeft u nog geen rookkanaal of schoorsteen? Wij installeren graag een rookkanaal voor u, maar wij kunnen ook uitsluitend het pijpmateriaal aan u leveren met DHZ-korting. Wij doen datgene wat u wenst. Wij kunnen alles voor u regelen van A tot Z, maar u kunt ook een deel zelf doen of uitbesteden. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier