Gazco Clarendon gaskachel blauw emaille open systeem

*** DEZE HAARD IS ONDER OPTIE ***

( NUMMER 1950 op 22-10-2020 )

Opruiming op=op!

van 2.245,00, nu voor
1.690,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Gazco
Model: Clarendon medium Midnight Blue
Soort haard: Vrijstaand,Demo model,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Gazco Clarendon medium gaskachel is nu bij ons in de opruiming. Dit exemplaar heeft een volglasdeur en wordt geleverd inclusief houtblokkenset. Deze aanbieding betreft een vrijstaande gashaard met een open systeem in de kleur donkerblauw emaille/midnight blue. De capaciteit van de Clarendon ligt tussen de 2,5 en 6 kiloWatt. De Clarendon is een uitlopend model en daarom willen wij de modellen uit onze showroom uit gaan verkopen. Deze Clarendon heeft voor demonstratiedoeleinden gebrand. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het allerlaatste model met referentie 1.225.005.004 dus wees er snel bij want OP=OP.
Afmetingen Gazco Clarendon gaskachelsUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier