Gashaard in Emmen, gigantisch assortiment met de laagste prijs

Emmen gashaardEen sfeervolle gashaard voor uw huis in de regio Emmen vindt u gegarandeerd bij 't Stokertje. Wij adviseren u graag over de comfortabele en sfeervolle warmte van een gashaard. Onze enorme showroom staat niet voor niets vol met allemaal houtkachelsgashaarden, pelletkachels en schouwen en natuurlijk nog veel meer. Alles voor en over uw gashaard, kunt u bij ons vinden. En dat alles lekker dicht bij Emmen in de buurt, in het mooie plaatsje Orvelte. In minder dan een half uurtje rijdt u van Emmen naar Orvelte om de gashaard van uw dromen te vinden. Bij onze showroom kunt u kosteloos parkeren op onze eigen parkeerplaats en de bushalte is vlak bij de deur voor als u vanuit Emmen met de bus naar Orvelte zou willen komen. Het comfort en de luxe van een gashaard is binnen uw handbereik. Dus waarom moeilijk doen als u bij 't Stokertje snel en eenvoudig slagen kunt? Bij ons betaalt u bovendien nooit teveel!

Gashaard nodig in Emmen? 
't Stokertje staat paraat!

Wilt u meer gezelligheid en warmte in uw woning in Emmen? Met een gashaard van 't Stokertje is dat heel gemakkelijk, bij ons slaagt u namelijk altijd. Wij hebben vrijwel alle soorten en merken gashaarden voor u klaar staan in onze uitgebreide en gezellig showroom in hartje Drenthe. Van rond, vierkant, hoog, laag, modern tot nostalgisch, u zult versteld staan van de keuze aan gaskachels en schitterende inbouwhaarden op gas. Een gashaard kunt u mooi in laten bouwen en met of zonder schouw is het resultaat een lust voor het oog. U hoeft niet van een plaatje te kopen, maar u kunt de gashaard van uw wens zelf bekijken, aanraken en vaak zelfs zien branden. Met maar liefst 1800 m2 showroom is 't Stokertje sowieso de grootste haardenspeciaalzaak van Drenthe, maar ook van de Benelux. Door onze omvang kunnen wij interessante inkoopcondities bedingen die we meteen weer doorgeven aan onze klanten, in Emmen, in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Omdat u nergens anders zoveel gashaarden bij elkaar kunt vinden, komen mensen vanuit heel Nederland naar 't Stokertje in Orvelte. Daarom kunnen we ook op uw gashaard de laagste prijsgarantie bieden. Maar wat betekent dat precies en houdt het op bij alleen de laagste prijsgarantie? 

Installatie van uw gashaard, ook in regio Emmen

Gashaard Emmen't Stokertje levert niet alleen uw gashaard voor de laagste prijs, we doen nog veel meer dan dat. Natuurlijk kunt u zelf kiezen hoeveel diensten u van ons af wilt nemen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de gashaard zelf op te halen en te installeren, voor meer informatie kijkt u dan bij ons DHZ loket. U krijgt een scherpe DHZ korting als u het materiaal voor de schoorsteen of rookkanaal bij ons koopt. Wilt u alles uitbesteden en wilt u dat onze installateurs de gashaard bij u thuis, in de buurt van Emmen, compleet met rookkanaal installeren? Dat doen wij graag want onze eigen installatieteams werken door heel Nederland. Met twintig installatieteams dagelijks onderweg zitten wij elke week meerdere keren in Emmen en omstreken. We kunnen natuurlijk ook de gashaard voor u inbouwen. Ons dienstenpakket is heel uitgebreid en omvat naast bezorging en installatie ook het onderhoud van de gashaard, vegen van de schoorsteen, interieuradvies en nog veel meer. De door ons geleverde diensten zijn uiteraard niet gratis, maar het is wel fijn dat alles gedaan kan worden door ons en dat u maar één aanspreekpunt heeft.

De laagste prijsgarantie dicht bij huis

Wij kopen onze gashaarden vaak in in grotere aantallen. Daarom is een gashaard bij ons ook goedkoper dan bij een andere gashaardenspecialist in de regio Emmen. Een bijkomend voordeel is dat wij uw gashaard dus vaak al op voorraad hebben staan. Ook in onze opruiming hebben wij momenteel een behoorlijk aantal gashaarden in de aanbieding. De minder courante soorten of merken gashaarden zijn snel te bestellen en kunt u vaak wel eerst bekijken in onze showroom in Orvelte. We hebben ook showrooms in Overijssel, Gelderland en Friesland, maar Orvelte is voor u, als u uit de buurt van Emmen komt, waarschijnlijk het dichtste bij. Wilt u niet alleen voor een gashaard vanuit Emmen naar Orvelte rijden, maar wilt u er een gezellige dag van maken? Het museumdorp Orvelte heeft veel te bieden en u kunt er dus meteen een gezellig dagje uit van maken. Voor klanten van 't Stokertje is een bezoek aan onze AmbachtenTuin zelfs gratis!

De sfeer en het comfort van een gashaard

Er gaat niets boven de sfeer en gezelligheid die een haard met vlammenspel in huis brengt. Als u weinig tijd heeft, is een gashaard ideaal. Zo heeft u toch de sfeer en warmte van een kachel in huis, maar zonder de rommel en het werk wat u bijvoorbeeld bij een houtkachel heeft. De meeste gashaarden worden geleverd met een afstandsbediening, dus de vlammen bedient u vanuit uw stoel. Natuurlijk is de centrale verwarming erg comfortabel en zouden we liever niet meer zonder willen. Maar de cv kan een centrale vuurplaats niet helemaal vervangen. Bovendien duurt het lang voordat een cv opgewarmd is. Daarom valt er met een gashaard vooral in het voor- en naseizoen wel heel wat stookvoordeel te behalen. Op koude avonden doe je bijvoorbeeld alleen maar even de gashaard aan en hoef je niet het hele circuit van de cv op te warmen. Dat scheelt weer in de stookkosten! Het vlammenspel van de nieuwe generatie gashaarden is heel natuurgetrouw en bijna niet van echt te onderscheiden. Voor een overzicht van al onze merken en soorten gashaarden kunt u kijken in onze haardencatalogus. 

Haardencatalogus