Gardeco tuinhaard bbq dubbele achterzijde

Op=Op, nu met 200,00 lente kassakorting

van 1.190,00, nu voor
1.090,00 890,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Gardeco
Model: tuinhaard met dubbele achterzijde<
Soort haard: Vrijstaand,Tuinhaard
Brandstof: Hout
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze schitterende Gardeco tuinhaard met BBQ en dubbele achterzijde (vrijstaand model) is nu bij ons in de opruiming. Een tuinhaard, ook wel buitenkachel of terrashaard genoemd is heerlijk om op kille avonden toch nog buiten te kunnen zitten. Dat is geen overbodige luxe in Nederland. Het handige van de Gardeco buitenhaarden is dat deze ook echt in de winter buiten kunnen blijven staan en ook een sieraad zijn in uw tuin of op uw terras. Op deze haard past een kachelpijp van rond 150mm. In de tuinhaard gaat 500 kg. Noors Graniet. De afmetingen zijn ca. (L x D x H in cm.) 95 x 45 x 180. De haard bij onze showroom is voorzien van een dubbele achterzijde (vrijstaand model) waardoor ook aan de achterkant de haard met stenen gevuld wordt. De prijs is inclusief stenen. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie 1.215.005.001 dus OP=OP. De tuinhaard wordt niet verzonden en kan alleen opgehaald worden.

gardeco-tuinhaard

Gardeco-productinfo

Gardeco tuinhaard met barbecue plezier

Gardeco schanskorven hebben standaard een draaddikte van 4mm. en de maaswijdte is 50x50mm. Nadat de schanskorf is gemaakt wordt deze thermisch verzinkt. Door de korf onder te dompelen in een zinkbad van circa 450 graden, wordt deze rondom beschermd tegen roestvorming. Kortom het toppunt van degelijkheid dus! Deze tuinhaard is ook nog uit te breiden met andere delen zodat u uw terras of tuin helemaal naar eigen ontwerp kunt verrijken met de Gardeco elementen.
Noors graniet is een zeer harde steen die gedolven wordt in, zoals de naam al verklapt, Noorwegen. Zijn mooie lichtgrijze kleur met nuances in donkergrijs en wit/rose past in vrijwel elke tuin. Uiteraard zijn er ook andere breukstenen verkrijgbaar voor uw Gardeco haard of korf.
Gardeco is producent van meubilair en haarden voor in de tuin, waarbij gebruik gemaakt wordt van Gardeco schanskorven.
Bij plaatsing van een open haard onder een overkapping of heel dicht bij huis gelden veiligheidsvoorschriften. Laat u voldoende informeren.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier