Ganz Twist houtkachel demomodel

Opruiming op=op!

van 2.490,00, nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Ganz
Model: Twist
Soort haard: Vrijstaand,Demo model
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

De Ganz Twist is nu in de opruiming en voor een heel aantrekkelijk prijsje aan te schaffen bij 't Stokertje. De vrijstaande houtkachel heeft een strak en modern uiterlijk. Onder de brandkamer heeft u ruimte om hout op te slaan en boven de brandkamer bevindt zich een warmhoutvak. De Twist produceert tot 6 kiloWatt aan convectiewarmte en heeft een keurig rendement, waardoor hij erg efficiënt warmte afgeeft. De afmetingen zijn ca. 4050x520x450mm (hxbxd) en de Twist heeft een achter- en bovenaansluiting voor het rookkanaal met een diameter van 150mm. Het hart van de achteraansluiting bevindt zich op 940mm vanaf de vloer. De aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie DEM.00229.QCF dus wees er snel bij en sla uw slag, want OP=OP.

Wilt u de Twist met eigen ogen bekijken, neem dan snel contact op. Onze voorraad met opruimingshaarden wijzigt namelijk dagelijks. 

 Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier