Ganz Mambo 2 houtkachel showroommodel

Opruiming op=op!

van 2.590,00, nu voor
1.095,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelhûs Fryslân
Bel gelijk 0513 - 414574 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Ganz
Model: Mambo 2
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Nu in onze OPRUIMING: Mooie strakke ovale houtkachel van Ganz. Deze Ganz Mambo 2 (staal, kleur grijs, zonder speksteen) is geschikt voor ruimtes van ca. 30 vierkante meter. Is de kamer groter of kleiner? Kom gerust eens langs! 't Stokertje is de grootste kachel verkoper van de Benelux, dus u vindt gegarandeerd de kachel van uw dromen. De Mambo van Ganz heeft een rookgasafvoer van 150 mm (achter of boven, naar keuze, bij achteruitgang is harthoogte pijp ca. 1020 mm). De afmetingen van de kachel zijn ongeveer 1185 x 575 x 510 (hxbxd) mm. De kleur van de kachel is grijs (930). Dit is een eenmalige aanbieding en OP=OP, WEG=WEG SHR.01172.QCF (demo KHF) dus wees er snel bij!

ganz-mambo-2

Mambo 2 staal voordelige warmte

Super voordelig en nergens anders goedkoper. Als u op zoek bent naar een mooie, degelijke houtkachel is dit een super goede keuze. De Mambo 2 staal is afkomstig van de Zwitserse fabrikant Ganz. Ganz staat voor kwaliteit en mooie vormgeving en dat kunt u wel zien. De reden dat deze Mambo 2 van Anyfire in de OPRUIMING is, is dat er weer vele nieuwe modellen zijn en dit een uitlopend model is.

Wij houden van warmte u ook?

Twijfelt u nog over uw aanschaf bij ‘t Stokertje? Misschien vindt u het leuk om de ervaringen van onze klanten te lezen op ons gastenboek. Als u nog vragen heeft, waarbij wij u van dienst kunnen zijn, mail ons dan gerust, wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Vindt u ’t Stokertje leuk? Dan vinden wij het leuk als u ons ‘liked’ op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Zo blijft u ook automatisch op de hoogte van onze acties, nieuwsberichten en activiteiten.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier