Ganz Blues houtkachel showroommodel

Op=Op, nu met 300,00 zomer kassakorting

van 3.315,00, nu voor
2.645,00 2.345,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Ganz
Model: Blues
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Deze Ganz Blues houtkachel is nu uit onze opruiming verkrijgbaar en daarom voor een bodemprijs verkrijgbaar! Het gaat om een showroommodel dat opgesteld staat in het Haardenhuys Gelderland te Epe. De Ganz Blues is een karakteristieke houtkachel vanwege zijn opvallende ronde vorm. De kachel is robuust en toch elegant vanwege zijn hoge formaat. Desondanks staat hij als blikvanger in ieder interieur! De Blues levert 4-7 kW aan vermogen. De afmetingen van de haard zijn 1500x500x500 (hxbxd) en de haard beschikt over een aansluiting van het rookkanaal van 150mm aan de bovenzijde. Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie SHR.03496 dus wees er snel bij want; OP=OP. 

Wilt u de Ganz Blues eerst eens zelf bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom in ons Haardenhuys Gelderland te Epe. We raden aan om van te voren eerst eens te bellen, want ons assoriment aan opruimingskachels wisselt dagelijks! Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier