Vrijblijvende offerte
Friese Smits vierkant SHR.01327

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Deze vierkante Friese Smits voorzetkachel is een bijzonder exemplaar wat niet veel voorkomt in deze vorm. We krijgen nog regelmatig leuke aanwinsten binnen en deze kachels worden ook gewoon weer verkocht. De afmetingen zijn: HxBxD: 75x80x70. De kachel heeft alleen een bovenaansluiting; doorsnede 150 mm. Deze antieke kachel is uniek en deze aanbieding is daarom eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie SHR.01327.ZG dus OP=OP. De aanbiedingsprijs is voor de kachel in de staat waarin hij zich nu bevindt, dus 'what you see is what you get'. 

friese-smit-vierkant-shr01327-zij

Specificaties

Merk: Overig
Model: friese smits vierkant
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Kolen
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Friese Smits vierkant SHR.01327

Einddatum 21-05-2022 17:15:19


Welkom op de veiling van: 'Friese Smits vierkant SHR.01327'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 390,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte, Dorpsstraat 12, 9441 PD Orvelte

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden