Friese Smit kachel met sierdeksel

Deze kachel of haard staat ook opgesteld in één van onze showrooms, het kan dus voorkomen dat deze tussentijds verkocht wordt. Wil je zeker zijn van je aankoop en niet de uitkomst van de veiling afwachten? Stuur dan een e-mail naar marketing@stokertje.nl.

Hieronder volgt de originele omschrijving

Wij hebben deze prachtige Friese Smit hout-kolenkachel met mooi sierdeksel voor u kunnen bemachtigen. De Friese Smits kachel heeft een bijzondere, authentieke uitstraling. Oorspronkelijk werd de Grandeur of Friese Smids haard alleen op kolen gestookt. Onze werkplaats heeft een aanpassing gedaan waardoor er ook kleine stukken hout in gestookt kunnen worden.  Deze vrijstaande kachel heeft een rijk en bijzonder verleden en is echt een sieraad in uw kamer. De diameter van de rookgasafvoer is 11 cm en zit aan de achterzijde (hoogte tot hart pijp is 610 mm). De afmetingen van de kachel zijn ca. 680x960x730 mm (hxbxd). Deze Friese Smit met vaste stoof is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en in de kachelpoets gezet en is klaar voor een tweede leven. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie TH.01637.QCF dus OP=OP.

th.01637.QCF-Friese-Smit-Hout-Foto2

Specificaties

Merk: Overig
Model: Friese kachel met sierdeksel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Friese Smit kachel met sierdeksel

Einddatum 02-07-2022 15:00:07


Welkom op de veiling van: 'Friese Smit kachel met sierdeksel'. Om mee te kunnen bieden vragen we u eerst om uw gegevens in te vullen. Zo zorgen we ervoor dat de biedingen worden geplaatst door echte personen. Hierna kunt u meteen een bod plaatsen.

Het huidige bod is 490,00 (ieder volgend bod moet minimaal 25,00 hoger zijn)

Als u het hoogste bod heeft geplaatst tegen het einde van de looptijd van de veiling, dan wordt de deadline verlengd en heeft een ander nog 10 minuten de gelegenheid om uw bod te overtreffen

Mocht er niemand op deze haard bieden, dan kan de tijd verstrijken en kan de haard opnieuw geplaatst worden met een nieuwe einddatum.

*Haarden in deze veiling kunnen alleen opgehaald worden bij de aangegeven locatie na het plaatsen van het winnende bod. Na uw winnende bod krijgt u van ons eerst een bevestiging en daarna maken wij een afspraak met u voor het ophalen van de kachel. Bekijk onze voorwaarden hier voor meer informatie.

De afhaallocatie van deze kachel of haard is: 't Stokertje Kachelhûs Fryslân, Slachtedyk 1, 8501 ZA Joure

Bied historie

Vul uw informatie in en u kunt gelijk bieden!

Uw bodVerzenden