Friese Smit gaskachel TH.00214

Opruiming op=op!

nu voor
1.490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Overig
Model: Friese Smit
Soort haard: Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Dit exemplaar Friese Smit gaskachel wil graag uw woonkamer gaan verwarmen. De Friese Smitskachel is van oorsprong een kolenkachel met een gezellig ellipsvormig glas waardoor je het vuur kan zien gloeien. Deze kachel is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en is voorzien van TTB (zonder thermostaat). De afmetingen zijn ca. 950 mm hoog, 1050 mm breed en 550 mm diep. De rookgasafvoer heeft een diameter van 110 mm en zit aan de achterkant op hoogte 580 mm (hart pijp). De Friese Smit gaskachel is een gaskachel met een open systeem. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie TH.00214.QCF dus OP=OP. Het is aan deze kachel te zien dat deze al heel wat jaartjes mee gaat, maar is wel netjes om te zien. Deze uitvoering is met een mooie, vaste rok (ook wel stoof genoemd).

TH.00214.WP-Friese-SMit-met-chroom-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier