Friese potkachel op gas

Opruiming op=op!

nu voor
990,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelkanjer Twente
Bel gelijk 0541 - 670260 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: potkachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Friese Potkachel op gas staat nu te pronken in onze showroom, maar wil liever bij iemand in huis staan. De kachel is niet alleen mooi, maar ook nog functioneel met een maximaal vermogen van ca. 9 kiloWatt. Deze Friese gaskachel met mooi chromen randen is al door de specialisten van onze werkplaats nagekeken en is klaar voor een tweede leven. Dit type kachel is een gaskachel met een open systeem. Deze vrijstaande gaskachel heeft een rijk en bijzonder verleden en is echt een sieraad in uw kamer. De diameter van de rookgasafvoer is 10 cm en zit aan de achterzijde op harthoogte pijp 530 mm. De afmetingen van de kachel zijn ca. 880x630x450 mm (hxbxd). De kleur van de kachel is antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model op de foto met referentie THG.00211.QCF dus OP=OP. De kachel ziet er heel netjes uit en is in goede staat.

THG.00211-Friese-pot-kachel-GO-Goede-staat-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier