Friese kolen hout kachel THH.00593

Opruiming op=op!

nu voor
1.190,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Smids houtkolenkachel
Soort haard: Vrijstaand,Antiek,Tweedehands
Brandstof: Kolen
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Gebruikt

Deze Friese hout/kolenkachel met chromen elementen is nu in onze opruiming. Van oorsprong is dit model een kolenkachel, maar u kunt er ook kleine stukken hout mee stoken. Dit exemplaar heeft de volgende afmetingen 1000 mm hoog x 1000 mm breed en 670 mm diep. De rookgasafvoer zit aan de achterkant op een hoogte van 390 mm (hart pijp). De diameter is 110 mm. Deze kachel is gebruikt, maar al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats. Aan het chromen sierwerk kan je wel zien dat dit geen nieuwe kachel meer is, maar daar is de prijs dan ook naar. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie THH.00593.QCF dus OP=OP. 

We hebben een ruim aanbod dus kom gezellig langs om te kijken naar de mooiste modellen en voor u zelf ook zo'n prachtige haard aan te schaffen. We hebben zowel de eenvoudige potkachelmodellen, maar ook exemplaren voorzien van een schitterende stoof en compleet met nachtvenster. De prijs is afhankelijk van het model en de uitvoering. Bel van tevoren wel even met onze showroom in Orvelte om te checken wat we hebben staan want ons aanbod uit de opruiming wisselt snel en OP=OP.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier