Edil kamin slide pelletkachel Edil kamin slide pelletkachel in Sloten

Specificaties in het kort

Merk EdilKamin
Model Slide 4,9
Type Pelletkachel
Extra type aanduiding Vrijstaand
Draaideur Ja
Brandstof Pellets
Vermogen 2 - 5 kW
EnergieklasseA+
Rendement91 %
Materiaal Gietijzer, Speksteen, Staal
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 100 cm
Breedte 46 cm
Diepte 49 cm

Edil kamin slide pelletkachel in Sloten

Pelletkachels zijn momenteel erg populair. Het hoge rendement en de mogelijkheid tot automatische instellingen maakt de pelletkachel erg geliefd. Je hoeft niet zoals bij een houtkachel de kachel steeds opnieuw bij te vullen. Als het reservoir maar gevuld is en de kachel regelmatig schoongemaakt wordt gaat de rest automatisch aan de hand van het ingestelde programma. Je kunt dus rustig naar je werk gaan en ’s avonds in een warm huis terug komen.

Deze edil kamin slide pelletkachel is onlangs geplaatst door onze ervaren en gespecialiseerde monteurs!

Pelletkachels zijn tegenwoordig ontzettend populair en dat is ook niet zo gek! Ze zijn mooi om te zien, handig in gebruik en krachtig in het verwarmen. Zo ook de Edilkamin Slide -een pelletkachel die iedereen warm en blij maakt. Hij is krachtig genoeg om een woonruimte tot 130 m3 moeiteloos te verwarmen. De Edilkamin Slide vraagt minimale inspanning van uw kant: u vult hem met pelletkorresl en geniet.

Lees meer

Wat lijkt jou een leuke pelletkachel? Een vrijstaand model of liever ingebouwd? Laat je hier inspireren door foto’s van verschillende situaties of ‘blader’ eens door onze haardencatalogus voor een indruk van de variatiemogelijkheden.

Slide 4,9 Edilkamin Slide 4,9 kW beoordeling: 9/ 10
op woensdag 22 september 2021

Prijs/kwaliteit
4
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
4
prima kachel, gebruik via afstandsbediening, mogelijk wat teveel functies wat het soms ingewikkeld maakt. Wij gebruiken maar enkele functies wat prima werkt. Alleen niet zo tevreden over de afstandsbediening zelf, is slecht leesbaar, batterijen steeds vernieuwd maar schermpje wordt steeds slechter. zelfs vlekkerig waardoor bijna niet meer te lezen. Mogelijk nog garantie op de afstandsbediening?

Een jaar of langer in gebruik
Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht