Dovre Ringlever 350 gaskachel Dovre Ringlever 350 gaskachel in IJsselstein

Specificaties in het kort

Merk Dovre
Model Ringlever 350
Type Gashaard
Extra type aanduiding Vrijstaand
Systeem Gesloten
Brandstof Aardgas
Externe luchttoevoer Nee
Vermogen 3 - 4 kW
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Sfeer Tijdloos
Hoogte 77,7 cm
Breedte 43 cm
Diepte 42,5 cm

Dovre Ringlever 350 gaskachel in IJsselstein

Wat een fijne sfeer straalt deze Dovre Ringlever 350 gaskachel uit in IJselstein. Modern met een ouderwetse uitstraling door het kooltjesvuur. Daar ga je met plezier even voor zitten.  Comfortabele sfeer en warmte in een handomdraai. Met een gaskachel verwarm je je woning snel en schoon. 

Modern met een ouderwetse uitstraling

De Dovre 350 gaskachel van Ringlever zorgt voor een gezellig sfeertje in huis. Deze Ringlever gaskachel met de uitstraling van de Dovre 350 houtkachel heeft een prachtig brandend kooltjesvuur. Het casco is van gietijzer waardoor u gegarandeerd kwaliteit in huis haalt. En wat helemaal mooi is, is dat deze kachel met een muurdoorvoer rechtstreeks naar achteren door de muur kan (hart pijp zit op ca. 60,5 cm. hoogte en de pijp is 15 cm. doorsnede (binnenpijp 10 cm.). Deze Dovre Ringlever gaskachel is dan ook een gashaard met een gesloten systeem. Onze actieprijs voor deze refurbished gaskachel, zo goed als nieuw opgeleverd, is exclusief pijpmateriaal. Wij geven 5 jaar garantie op het casco van deze gaskachel. De afmetingen van de kachel zelf zijn: hoogte 75 cm, breedte 45 cm en diepte 40 cm. Het vermogen van deze mooie sfeerkachel ligt op 3,8 a 4 kiloWatt. De kachel is leverbaar in donker antraciet (937) of grijs (930). In aanvulling op hetgeen in de handleiding vermeld staat -> De Dovre 350 Ringlever gaskachel kunt u alleen installeren met behulp van een speciale muurdoorvoer met snorkeltechnologie welke essentieel is voor goede en veilige werking, deze muurdoorvoer kost 284 euro.  (zie afbeelding links)

Lees meer

Kies je voor een vrijstaande gaskachel zoals deze Dovre? Dan heb je nog de keuze tussen een fronthaard of een haard met aan twee of zelfs drie kanten zicht op het speelse vuur. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms voor advies . Op onze website kun je alvast een voorproefje krijgen van mogelijke opstellingen en uitvoeringen. We zijn trots op de door ons gerealiseerde projecten en hopen dat je hierdoor alvast een goede indruk van de mogelijkheden krijgt.

Meer sfeerimpressies

Ringlever 350 Dovre Ringlever 350 beoordeling: 10/ 10
op Thursday 10 December 2020

Prijs/kwaliteit
5
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
5
Deze Drove werd mij aangeraden door m'n winkel in Berkel-Roodenrijs. Heb de kachel nu een jaar of tien. Is geen hoofdverwarming, stook alleen als het weer het toelaat en werkt dan gezelligheid verhogend. Laat rookkanaal 1x p/j (meestal januari) vegen.

Al met al een prima kachel voor 'gezelligheids' gebruik.

Een jaar of langer in gebruik
Ringlever 350 Dovre Ringlever 350 beoordeling: 10/ 10
op Thursday 20 February 2020

Prijs/kwaliteit
5
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
5
heel voordelig

Gezellige kachel voor weinig geld.


Een half jaar in bezit

Dovre in de opruiming

Dovre Virtus 50 Showroommodel

Opruiming!

Dovre Virtus 50 Showroommodel
adviesprijs 3.031,00 Nu 2.090,00
Dovre 350 gaskachel

Opruiming!

Dovre 350 gaskachel Nu 750,00


Pinterest Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht