Flam MT 57/50 inzethaard houthaard

*** DEZE HAARD IS GERESERVEERD ***

( RESERVERINGSNUMMER 1609 op 03-04-2020 )

Opruiming op=op!

nu voor
290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Flam
Model: MT 57/50 Klassiek
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Hout
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze inzethaard van Flam is nu verkrijgbaar uit de opruiming. De haard kan in bestaande en nieuwe situaties worden geplaatst. De structuur van de haard is dubbelwandig, zodat er tot 7 kW aan convectiewarmte kan worden geproduceerd. Het betreft een verouderd type Flam 57/50 Klassiek model. De afmetingen van de haard zijn 500x560x405mm (hxbxd) en er is een bovenaansluiting aanwezig van 200 mm. De kleur van de haard is donker antraciet (937). Deze aanbieding is eenmalig en geldt voor het model met referentie THH.01018.QCF. Wees er snel bij want OP=OP. 

Heeft u interesse gekregen in de Flam en haar mogelijkheden? Informeer bij onze medewerkers indien dit product nog beschikbaar is en in welke showroom deze kachel, haard of schouw momenteel te zien is. Ons opruimingsassortiment wisselt namelijk dagelijks!Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier