Flam inzethaard gashaard

Opruiming op=op!

nu voor
490,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Flam
Model: inzethaard
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 6 - 8 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze Flam inzethaard op gas heeft een mooie houtblokkenset en een strak uiterlijk voor een gezellige opstelling. Dit model mag nu weg voor een wel heel aantrekkelijke prijs want we moeten weer ruimte maken voor nieuwe modellen. Wordt uiteraard geleverd compleet inclusief houtstammenset. De Flam inzethaard werkt op gas met een open systeem. De afmetingen zijn (hxbxd) 450x630x440 mm. De kleur van de kachel is antraciet (937). De kachel dient aan de voorzijde bediend te worden. De rookgasafvoer zit aan de bovenkant en heeft een diameter van 110 mm. Deze Flam gashaard is voorzien van TTB, thermokoppel en thermostaat. De kachel is al nagekeken door de specialisten van onze werkplaats en kan dus zo meegenomen worden. U bent van harte welkom om deze haard te komen bekijken. Belt u even van te voren om teleurstellingen te voorkomen? De voorraad opruimingskachels wisselt namelijk dagelijks. Deze aanbieding is eenmalig, geldt alleen voor de Flam inzethaard met referentie TH.00165.QCF dus OP=OP.

TH.00165.XGO-Flam-Inzet-Gas-Strak-Rechthoekig-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier