Fenix Gati houtkachel

Opruiming op=op!

van 1.890,00, nu voor
1.290,00

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om te reserveren


Specificaties

Merk: Overig
Model: Fenix Gati
Soort haard: Vrijstaand
Brandstof: Hout
Vermogen: 8 - 10 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Deze mooie strakke houtkachel, de Fenix Gati hebben wij in een partijtje gekocht en daarom kunnen we deze rechthoekige houtkachel met maar liefst 3 ruiten voor ultiem zicht op de vlammen nu extra voordelig aanbieden. De Gati heeft net zoals de andere kachels in deze serie een mooi design met geïntegreerde handgrepen en is tijdloos van vormgeving. Veel zicht op het vuur aan drie kanten en dankzij het airwash systeem blijft de ruit mooi schoon als u tenminste met goed hout stookt. De kachel is onder de verbrandingskamer voorzien van een opbergvak voor accessoires zodat het om de kachel heen ook netjes opgeruimd is. Met een vermogen van 8 kiloWatt is de Gati een prima kachel voor een woonkamer van ca. 40 m2 (normale hoogte). In de Gati kunt u houtblokken kwijt tot ca. 45 cm. De Gati van Fenix is voorzien van Energielabel klasse A. De afmetingen van de Gati zijn 1009x461x355 (hxbxd). Gewicht is ca. 110 kilo. De rookgasafvoer zit aan de bovenkant en heeft een diameter van 15 cm. Het model uit Orvelte is ingestookt en staat niet meer in zijn originele verpakking. Er zijn dus lichte gebruikssporen aanwezig. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentie 1.255.017.002 zo lang de voorraad strekt dus OP=OP. 

Brochure met maattekening en specificatiesUitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier