Faber Virginia gas inzethaard

Op=Op, nu met 100,00 zomer kassakorting

nu voor
790,00 690,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Virginia
Soort haard: Inbouw/inzet,Tweedehands
Brandstof: Gashaard (Open Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Nieuw uit verpakking

Mooie, klassieke gashaard van Faber voor een nostalgische inrichting nu bij ons in de opruiming, de Faber  Virginia. De Virginia heeft een panorama ruit voor veel zicht op het vuur ook aan de zijkanten. De Virginia is een inzethaard op gas met een open systeem. De afmetingen van de Virginia zijn ongeveer 500x670x510 mm (hxbxd). De diameter van de rookgasafvoer is 100 mm. De kleur is antraciet (937). Deze gashaard is al door onze werkplaats nagekeken en gecontroleerd dus is al klaar voor een tweede leven. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor het model met referentienummer TH.00014.QCF dus OP=OP. 

TH.00014.WP-Thermocet-Inzet-Virginia-Gas-Open-Foto2Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier