Faber Torch gashaard showroommodel

Op=Op, nu met 200,00 winter kassakorting

nu voor
1.190,00 990,00

Actievoorwaarden kassakorting

Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Kachelparadijs Orvelte
Bel gelijk 0593 - 322417 om een optie te nemen


Specificaties

Merk: Faber
Model: Torch
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 2 - 4 kW
Soort: Stralingswarmte
Staat: Nieuw uit verpakking

Mooie, eigenzinnige gashaard van Faber nu bij ons in de opruiming, de Faber Torch. De Torch heeft een hoog, langwerpig design en past daarom uitstekend op een smalle wand. De Faber Torch is een ondiepe inbouwhaard met fakkeleffect en is voorzien van een mooie grijs-metalllic lijst (zie foto) en een moderne, minimalistische uitstraling. Het gaat hier om een showroommodel. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie SHR.05598 dus OP=OP. De Torch is een gashaard met een gesloten systeem en hij levert 1,6 kiloWatt vermogen. De afmetingen zijn 84 x 30,6 x 14,3 cm en de diameter van de rookgasafvoer is 100/150 mm. U kunt de Torch komen bekijken in onze showroom. Het showroommodel heeft nog niet gebrand.

Faber-Torch-maten

Faber Torch met veel voordeel

Wilt u liever een andere inbouwhaard van Faber? We hebben ook nog diverse andere modellen van de Faber gashaard in de opruiming voor absolute bodemprijzen. Deze inbouwhaarden van Faber staan in onze showroom en worden binnenkort vervangen door recentere modellen. Voor u betekent dat een enorme KORTING! De gashaarden van Faber staan voor kwaliteit van Nederlandse bodem.Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier

Corona Update

MAATWERK OPLOSSINGEN