Faber Straight Nostalgic met Dokkum Beauville schouw

Op=Op, nu met 300,00 winter kassakorting

nu voor
3.090,00 2.790,00

Actievoorwaarden kassakorting
Tweedehands, gebruikte kachels en haarden, evenals showroom- of demomodellen, kunnen alleen bij één van onze vestigingen opgehaald worden. Zo heeft u, als klant, altijd de gelegenheid de kachel of haard in het echt te bekijken. Deze haarden kunnen daarom na het ophalen ook niet meer geretourneerd worden. Vóór het ophalen dient altijd eerst een afspraak gemaakt te worden zodat de haard ook nagekeken is en we u kunnen berichten waar en wanneer de kachel voor u klaar staat.

Dit model is te zien bij:


Op voorraad bij Haardenhuys Gelderland
Bel gelijk 0578 - 610355 om te reserveren


Specificaties

Merk: Faber
Model: Straight Nostalgic<
Soort haard: Inbouw/inzet
Brandstof: Gashaard (Gesloten Systeem)
Vermogen: 4 - 6 kW
Soort: Convectie
Staat: Gebruikt

Faber Straight Nostalgic, prachtige inbouwhaard op gas met een gesloten systeem nu bij ons in de opruiming samen met de Dokkum Beauville schouw. Deze Faber gashaard is voorzien van een logburner met een decoratieve houtstammenset van sprokkelhout. De achterwand is van steenmotief voor een sfeervol en nostalgisch effect. De Faber Straight Nostalgic is brandend te zien bij Haardenhuys Gelderland te Epe en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Deze aanbieding is eenmalig en OP=OP (SHR.01597) en geldt alleen voor dit model samen met de Dokkum Beauville. De dorpel voor de haard is van RVS en zorgt voor een extra mooie afwerking. De Faber Straight Nostalgic staat ingebouwd samen met de Dokkum Beauville van kalksteen gezoet (SHR.01598), u kunt deze gashaard en schouw als set kopen. De afmetingen van de schouw zijn (bxhxd)   90 x 134 x 21,7 cm en de steensoort is Beauville / kalksteen, gezoet. Er zit een klein scheurtje in de schouw, welke haast niet zichtbaar is. De Faber Straight Nostalig is ook los te koop.

Faber Straight Nostalgic nu samen met de Dokkum Beauville 

Het is toch echt een plaatje deze gashaard en schouw samen! Gelukkig kunt u deze prachtige combinatie nog bekijken in Epe bij Haardenhuys Gelderland want dit is een te grote investering om zomaar van een plaatje te kopen. Belt u even van tevoren of de haard en schouw er nog zijn? U bent van harte welkom en wij vertellen u graag meer over de gashaard en de schouw. De inbouwafmetingen van de Faber Straight Nostalgic zijn (hxbxd) 119.5 x 61.3 x 32.8 cm. Het vermogen ligt tussen de 5 en 6 kiloWatt. De diameter van de rookgasafvoer is 150/100 mm. Uitgebreide informatie over de voorwaarden van onze opruimingsartikelen vindt u hier